Szívem érted rappes online

Két külön világból, két külön kultúrából érkeztek. Ám minden különbözőségük ellenére közös bennük egy szenvedély - a tánc! A film rendkívül népszerű hip-hop és rhythm & blues zenéje hosszú hetek óta az amerikai lemezlisták élbolyában arat.
Sara, a középosztálybeli, kisvárosi lány arról álmodik, hogy a balettnek szenteli életét. Ám édesanyja halála után örökre el akarja felejteni ezt az álmot. Apjához költözik Chicagóba, szűkös körülmények közé, és megpróbál beilleszkedni a gimnáziumi - jobbára fekete - fiatalok közösségébe. A helyi táncklub legmenőbb arca, a vagány Derek egész más ütemre táncol - a hip-hop lüktető ritmusára. De így sem kell sok hozzá, hogy szemet vessen a szomorú szőke szépségre. Amikor kiderül, hogy mindketten imádják a táncot, arra is rájönnek, hogy egymáshoz szintén szoros szálak fűzik őket. Ám a két fiatalnak nem csak a köztük lévő különbségeken kell úrrá lenniük, hanem barátaik és családjuk ellenállásán is, ha azt akarják, hogy szerelmük maradandó legyen.

Eredeti cím: Save the Last Dance
Premier: 2001. Január 12.
Játékidő: 112 perc
IMDb értékelése: 5.9
Kategória: Dráma, Zene, Romantikus
Író: Duane Adler, Duane Adler
Rendező: Thomas Carter
Szereplők: Julia Stiles, Sean Patrick Thomas, Kerry Washington, Fredro Starr
Cimkék: Szívem érted rappes online, Szívem érted rappes letöltés, Szívem érted rappes teljes film, Szívem érted rappes magyarul, Save the Last Dance online
 

Megtekintés


Jelenleg még nem tölthető le, amennyiben szeretnéd, hogy értesítsünk ha a film elérhető lesz, kérjük vedd fel a megnézendő listába!